De services van Zaelke

Je kunt het zo gek niet verzinnen…

Bij Zaelke doen we er alles aan om jouw ‘memories’ perfect te maken. Onderstaande services geven je vast een indruk. Maar… mocht je iets missen, schroom niet om contact op te nemen met ons!

Catering

Veelzijdig, van menu tot hapjes

Met een eigen kok in huis zijn wij ook in catering heel veelzijdig. Wilt u een diner in meerdere gangen, een buffet of kleine hapjes? Hollandse kost, Spaanse tapas, Italiaanse pasta, Limburgse streekgerechten, Halal gerechten of toch liever een tropisch menu? In overleg is veel mogelijk, waarbij wij uiteraard rekening houden met dieetwensen en allergieën van u of uw gasten.

Meer informatie ontvangen? Laat het ons weten.

Brunch

Audiovisueel

Van een draagbare microfoon tot bewegende lichteffecten

Wij willen uw activiteit mogelijk maken. Daarom zijn we ook op audiovisueel gebied helemaal up to date. Er is een beamer met scherm waar u gebruik van kunt maken, een geluidsinstallatie met draagbare microfoons en dankzij de muziekcomputer kunnen we werkelijk alle muziek draaien die bij uw activiteit past, inclusief de laatste hits. Voor de visuele effecten hebben we in de Purple Dome en Blue Lounge bovendien fraaie lichtelementen.

Meer informatie ontvangen? Laat het ons weten.

Passend vervoer

Een onvergetelijk entree

Wilt u een chique entree maken op uw eigen feest of speciale gasten op een ludieke wijze inhalen? Wij regelen graag passend vervoer voor u. Dat kan een klassieke oldtimer zijn, een Tesla, een oude racer, een stijlvolle roomwitte limousine of zelfs een gepimpte 2CV. U wilt een entree die niet snel vergeten wordt? Wij regelen die voor u!

Meer informatie ontvangen? Laat het ons weten.

Koetsen

Sprookjesachtig…!

Ziet u het al voor zich: het is prachtig weer, Limburg ruikt naar de zon, naar groen, de mensen – uw gasten – klappen en juichen als ze u aan zien komen rijden in een sprookjesachtige koets. Het paard glimt. De koetsier knikt. En u … beleeft de mooiste dag van uw leven.

Meer informatie ontvangen? Laat het ons weten.

Cocktailshaker

Wilt u een feest in exotische sferen?

U kunt een bartender niet blijer maken dan dat. Hij gaat als professioneel cocktailshaker helemaal los achter de bar. Hij gooit met flessen om ze achteloos achter de rug weer op te vangen. Hij danst. Lacht de hele avond. En mixt de meest bijzondere creaties voor u in elkaar. We organiseren het graag voor u.

Meer informatie ontvangen? Laat het ons weten.

Kledingverhuur

Wilt u een themafeest geven?

In exotische sferen, carnavalesk, hippie-stijl, enz? Wij denken daarin graag met u mee. Niet alleen over de aankleding van de zaal, waarin heel veel mogelijk is, maar ook over de kleding van uw gasten. U wilt uw feestje bijzonder maken? Top. Daar gaan we voor!

Meer informatie ontvangen? Laat het ons weten.

DJ, artiest of band

We adviseren graag!

Op zoek naar een DJ of band die de muziek op uw feest verzorgt? Of naar een artiest die de avond op komt leuken met een optreden? Wij hebben jarenlange ervaring met feesten, hebben heel veel feesten al van voor tot achter mee mogen maken en adviseren u graag welke DJ, artiest of band bij uw feest past.

Meer informatie ontvangen? Laat het ons weten.

Bloemdecoraties

Geef een unieke styling

Met bloemen kun je een locatie een unieke styling geven. Bloemen geven kleur en geur en versterken emoties. Bloemen dragen – onbewust maar sterk – bij aan het creëren van een bijzondere en blijvende herinnering. Wij helpen u graag uw feest, evenement of gelegenheid te stylen met bloemen.

Meer informatie ontvangen? Laat het ons weten.

Fotografie

Een fotograaf die bij u past

Iedere fotograaf heeft een eigen stijl van fotograferen. De een zoomt in op details, de ander probeert de sfeer te vangen en weer een ander pakt de emoties. Wij hebben de afgelopen jaren heel veel fotografen van dichtbij mee mogen maken. Wilt u advies? Wij helpen u graag aan de fotograaf die bij u past.

Meer informatie ontvangen? Laat het ons weten.

Wil je een feest of bijeenkomst plannen?

Neem contact met ons op voor mogelijkheden en ideeën!

© Copyright 2016 - Zaelke BV - Dit is een site van PR4ALL, de personal PR manager van Nederland