Een Zaelke voor elke gelegenheid

Bekijk ons ruime aanbod

Zaelke heeft verschillende zalen en ruimtes, toepasselijk voor allerlei gelegenheden. Maak gerust een afspraak om rond te kijken, we bekijken samen welke ruimte passend is voor uw gelegenheid.

Green Room

Een royale, maar relaxte chill room

Green Room … omdat het er dankzij de hagen altijd groen is. Het hele jaar door. De Green Room is de royale, maar relaxte chill room. Het verwarmde terras dat plek biedt aan 150 mensen. De plek waar je bijpraat met vrienden, tot diep in de nacht, aan een van bartafels of op een van de kingsize loungebanken. De plek waar je ‘s zomers je barbequefeestje of cocktailparty houdt. De plek waar vriendschappen ontstaan en worden bevestigd.

Geschikt tot 150 personen
Download tekeningen
Meer informatie en boekingen

Blue Lounge

De hippe loungebar van Tegelen

De loungebar waar ongekunsteld blauw de boventoon voert. Waar u kleine feestjes houdt (tot 90 personen), uw gasten ontvangt, uw receptie belegt, uw boekpresentatie doet, waar u een high tea of cocktailproeverij met vriendinnen organiseert of waar u uw gasten tijdens een voorstelling of feest culinaire verrassingen presenteert of de gelegenheid biedt om even tot rust te komen.

Geschikt tot 90 personen
Download tekeningen
Meer informatie en boekingen

Purple Dome

Klassiek en eigentijds tegelijk

De Purple Dome heeft een unieke uitstraling. Met zijn prachtige vijf meter hoge boogplafond, met de moderne handgemaakte kroonluchters die de zaal ‘kleiner’ maken en met decoraties die aan het seizoen en de gelegenheid worden aangepast. De Purple Dome is klassiek en eigentijds tegelijk. Groots en intiem ineen. Het maakt de Purple Dome voor iedere gelegenheid geschikt: voor feesten, evenementen, vergaderingen, optredens, voorstellingen en afscheidsdiensten.

Geschikt tot 200 personen
Download tekeningen
Meer informatie en boekingen

Golden Cabinet

Intiem en chique in gouden tinten

De Golden Cabinet is pure glamour. Het kroonjuweeltje van Zaelke, dat in chique, gouden tinten is opgetrokken. Het is het ‘kabinet’ waar mensen elkaar in een intieme setting het jawoord geven, waar diners voor kleine gezelschappen plaatsvinden en dat zomaar ook als mainstage bij de Purple Dome wordt getrokken bij optredens en evenementen.

Geschikt tot 40 personen
Download tekeningen
Meer informatie en boekingen

Glamour Wall

Voor in je plakboek

Natuurlijk hopen wij dat je jouw verblijf bij ons aangenaam vindt. Gebruik gerust onze speciale glamour wall. De glamour wall is speciaal bedoeld zodat jij de mooiste foto’s kunt maken van jou en je vrienden. Voor in je plakboek, of gewoon om snel te delen op je instagram, facebook of andere online media. Have fun!

Jouw foto’s delen op onze website? 
Stuur een bericht naar info@zaelke.nl met je mooiste afbeelding en wij plaatsen ‘m.

© Copyright 2016 - Zaelke BV - Dit is een site van PR4ALL, de personal PR manager van Nederland