Margo Reuten kookt voor het Goede Doel: Eet u mee?

Margo Reuten kookt voor het Goede Doel

Stelt u zich voor: een avondje culinair genieten met een uitmuntend 4 gangen diner. Bereid door niemand minder dan Grand Chef and Woman of the Year 2017: Margo Reuten.
Kosten: 250 euro per persoon inclusief bijpassende wijnen.

Stelt u zich voor: u heeft een kind. Dat kind heeft een zeldzame spierziekte. Dankzij uw 250 euro draagt u bij aan zijn of haar herstel. Want de opbrengst van deze culinaire avond gaat naar Stichting voorsara.nl die strijdt voor onderzoek naar deze zeldzame spierziekte.

En wij weten hoe nodig uw komst naar ons benefietdiner is.
Want ook in onze familie hebben wij een slachtoffertje. Van 10 jaar. Die lijdt aan deze afschuwelijke spierziekte. Hidde is zijn naam. Ook wij zien hem liever gezond.

Reserveer dus uw plekje, nodig uw relaties uit en beleef samen een unieke avond.

BENEFIETDINER VOOR HIDDE
Datum: Woensdag 8 november 2017
Plaats: Restaurant Da Vinci – Maasbracht
Aanmelden via: benefietvoorhidde@gmail.com

Programma
Ontvangst met champagne vanaf 18.30 uur
Welkom door voorzitter Stichting Voor Sara
Exclusief 4 gangendiner met bijpassende wijnen bereid door Margo Reuten
Korte lezing door hoogleraar klinische genetica en celbiologie, Bert Smeets
Persoonlijk verhaal door de moeder van Hidde, Dyanneke Hamers
Dessertbuffet