Even voorstellen: Dave Aerts

Dave

Bel of mail je met Zaelke, dan krijg je waarschijnlijk als eerste met mij te maken. Laat ik me daarom via deze weg maar eens voorstellen. En om maar gelijk een misverstand uit de wereld te helpen: we hebben dezelfde achternaam, maar nee, ik ben geen familie van Robert 😉

Mijn rol bij Zaelke?
Op papier ben ik de general manager. Tja, het beestje moet nu eenmaal een naam hebben. In de praktijk ben ik een soort manusje van alles. Ik ben de ideeënman, de conceptdenker, degene die zorgt dat het licht en geluid in orde zijn, dat de zaal warm is, stel samen met de kok de menu’s samen, enz.

Kortom, ik ben degene die jou gaat helpen om jouw evenement, vergadering, meeting, receptie, feest, enz. tot een fantastische herinnering te maken.

Wat erg leuk is om te vermelden (let op: nieuwtje!): sinds kort hebben we een superhandig registratiesysteem. Als je een evenement organiseert bij Zaelke, kun je via dat systeem in één oogopslag zien wie zich heeft aangemeld.

Het is maar een van de vele voorbeelden van wat er zoal mogelijk is bij Zaelke.

Wil je eens praten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Bel mij op 077 373 05 30  of mail naar reserveringen@zaelke.nl. Dan drinken we een keer koffie, wat btw ook mijn taak is: zorgen voor lekkere koffie 😉